Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Γκουαρδιόλα “βλέπει” έξι διεκδικητές για τον τίτλο στην Premier League

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να σχολιάσει τη “μονομαχία” για τον τίτλο στην Premier League 2018-2019 και υποστήριξε ότι τουλάχιστον έξι ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Σίτι, μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η κάτοχος του τίτλου στην Premier League Μάντσεστερ Σίτι είναι κι εφέτος το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κρατάει τη μπάλα χαμηλά και όταν ρωτήθηκε για τους διεκδικητές του τροπαίου, ναι μεν συμπεριέλαβε και τη δική του ομάδα σε αυτές, αλλά έκανε αναφορά σε άλλες πέντε!

Ο Ισπανός προπονητής της Σίτι υποστήριξε: “Φυσικά και αποδεχόμαστε την πρόκληση για το back to back. Αλλά πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Οι άλλες ομάδες στην Αγγλία είναι επίσης πολύ καλές. Ξεχάστε πόσα χρήματα ξόδεψε η Λίβερπουλ, θυμάστε την προηγούμενη σεζόν πόσο κορυφαία ομάδα ήταν.

Η Τότεναμ επίσης, η οποία τώρα δεν ξόδεψε λεφτά λόγω του γηπέδου που φτιάχνει. Η Τσέλσι με τους Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αζάρ, Ουίλιαν, Πέδρο και Μοράτα. Δεν μπορείς να πεις ότι αυτές οι ομάδες δεν είναι διεκδικήτριες του τίτλου. Ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λένε ότι δεν μπορεί, αλλά θα δείτε τι καλή ομάδα θα είναι εφέτος. Και η Άρσεναλ, επίσης”.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button