Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Άλωσε» την Τρνάβα η Τσεχία (vids)

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Τσεχία μέσα στη Σλοβακία.

NATIONS LEAGUE-2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ: 1-2

Γήπεδο: Štadión Antona Malatinského

Ζωντανή στη μάχη της πρωτιάς έμεινε η Τσεχία, που πέρασε με 2-1 από τη Σλοβακία.

Στο 8ο λεπτό η Τσεχία έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία, καθώς ο Βίντρα έπιασε όμορο σουτ, ο Ντουμπράβκα έσωσε με τη βοήθεια και του δοκαριού και  στην επαναφορά ο Σούτσεκ έχασε το άχαστο σε κενό τέρμα. H Σλοβακία απάντησε με το τακουνάκι του Χάμσικ στο 20’ με τον Βάτσλικ να σώζει ενστικτωδώς.

Η Τσεχία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 52’ ο Νόκαλ έβγαλε κάθετα, ο Κρμέντσικ έκανε την κίνηση με την μπάλα ανάμεσα σε Σκρίνιαρ και Σκρτελ και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1. Οι Σλοβάκοι ανέβασαν στροφές και στο 62’ μετά από κόρνερ του Βάις ο Νέμετς πήρε την κεφαλιά, ο Βάτσλικ έσωσε εντυπωσιακά αλλά ο Χάμσικ από κοντά με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 69’ και στο 70’ ο Χάμσικ δοκίμασα το πόδι του από μακριά αλλά και τις δύο φορές η μπάλα  πέρασε λίγο έξω και στο 75’ ο Ντόκαλ έκανε τη σέντρα από δεξιά  και ο Σικ με κεφαλιά έγραψε το 1-2.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ντουμπράβκα, Ντουντα, Σκρτελ, Πέκαρικ (46’ Σάμπο), Σκρίνιαρ, Λομπότκα, Μακ, Κούτσκα (54’ Βάις), Χάμσικ, Χούμποτσαν (80’ Χάνκο), Νέμετς.

ΤΕΣΧΙΑ: Βάτσλικ, Σούτσεκ, Παβέλκα, Ντόκαλ, Καντεράμπεκ (63’ Νοβάκ), Σελούστκα, Μπράμπετς, Γκέμπρε Σελάσι, Ζμραλ, Βίντρα (89’ Γιάνκτο), Κρμέντσικ (73’ Σικ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button