Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βασικός υποψήφιος για την ομάδα Β΄ο Γιάννης Βονόρτας

Ο Γιάννης Βονόρτας είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στην Β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Βονόρτας είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στην Β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού.

Φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού Β΄ είναι ο Γιάννης Βονόρτας, που είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους πράσινους μετά την αποχώρησή του πριν από μερικά χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν έχουν υπάρξει επαφές με τον Έλληνα τεχνικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Στο τραπέζι αυτό το χρονικό διάστημα έχουν πέσει και άλλα ονόματα, ωστόσο οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι κατά πολύ υπέρ του πρώην βοηθού του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Γιάννης Βονόρτας αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το 2017 και τέσσερα χρόνια μετά φαίνεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει σε διαφορετικό πόστο. Με την έλευση του Βονόρτα θα αρχίσει ουσιαστικά ο σχεδιασμός και της δεύτερης ομάδας του τριφυλλιού.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί όταν γίνουν και οι τελικές επαφές και επέλθει η οριστική συμφωνία, πράγμα που μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Βονόρτας μετά την απόλυση του Φάμπρι τη σεζόν 2012-13 είχε κάτσει και στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός προπονητής.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button