ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μέγας είσαι Επασί και θαυμαστές οι αποκρούσεις σου!» (pic)

Έχοντας 17 αγώνες φέτος, 8 clean sheet και από τα 6 συνεχόμενα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία βάζει γερή υποψηφιότητα για MVP της σεζόν.

Έχοντας 17 αγώνες φέτος, 8 clean sheet και από τα 6 συνεχόμενα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία βάζει γερή υποψηφιότητα για MVP της σεζόν.

Νίκη, τρίποντο και μηδέν στην άμυνα. Υπό άλλες συνθήκες που δεν θέλουμε να θυμόμαστε, αυτό θα φάνταζε απίθανο για τον ΠΑΣ Λαμία.

Παρόλο αυτά, μετά την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου η αγωνιστική εικόνα αλλά και η ψυχολογία των «κυανόλευκων» άλλαξε και πλέον το μέλλον του συλλόγου φαντάζει πιο αισιόδοξο από ποτέ!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά αναγεννήθηκε είναι τερματοφύλακας Ντεβίς Επασί. Ο Γαλλοκαμερουνέζος από την έναρξη του δευτέρου γύρου και έπειτα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα και στην πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ο Επασί λοιπόν έχει 17 αγώνες φέτος από τους οποίους έχει κρατήσει το μηδέν σε 8 από αυτά. Το σημαντικότερο είναι ότι «τρέχει» σερί 6 αγώνων χωρίς να δεχθεί τέρμα, πράγμα που είναι ρεκόρ για τον ίδιο!

Και στο σημερινό παιχνίδι στο Αλκαζάρ, χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε με άψογο τρόπο. Κράτησε το μηδέν και μαζί με τους συμπαίκτες του έδωσαν ένα πολύτιμο τρίποντο στη Λαμία.

Δείτε τι ανέβασε στο instagram:

Διαβάστε επίσης

Back to top button