Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Τρεις αγώνες του UFC 223 ακυρώνονται εξαιτίας των επεισοδίων

Τα χθεσινά επεισόδια θα έχουν αντίκτυπο στην κάρτα αγώνων του UFC 223 καθώς 3 αγώνες θα ακυρωθούν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το UFC.

Ο Michael Chiesa, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, δήλωσε πως η Αθλητική Επιτροπή δεν θα τον αφήσει να αγωνιστεί ενάντια στον Anthony Pettis καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι από τα θραύσματα που προκλήθηκαν όταν ο Conor Mcgregor πέταξε μια καρέκλα στα τζάμια του λεωφορείου που επέβαινε ο μαχητής.

Ο Ray Borg εν θα μπορέσει επίσης να αγωνιστεί αφού ένα κομμάτι γυαλί μπήκε στο μάτι του και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να περιθάλψει το τραύμα που του προκάλεσε. Ο τραυματισμός φάνηκε να επηρεάζει την όρασή του και έτσι αποσύρθηκε από την κάρτα. Ο Borg καθόταν δίπλα στον Chiesa την στιγμή των επεισοδίων αλλά δεν φέρει άλλα τραύματα.

O Artem Lobov συμμετείχε στα επεισόδια και έτσι δεν θα αγωνιστεί ενάντια στον Alex Caceres το Σάββατο. Η αντιδικία του με τον Nurmagomedov προ διημέρου λέγεται πως πυροδότησε το χθεσινό συμβάν αφού ο Νταγκεστανός φάνηκε να χαστουκίζει τον Lobov εξαιτίας κάποιων σχολίων που είχε κάνει εναντίον του στο παρελθόν.

Στο ίδιο λεωφορείο επέβαινε και ο αντιπρόεδρος Αθλητικής Ανάπτυξης του UFC, Reed Harris, που τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

πηγή: prizefighting

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button