Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κοντά σε ανανέωση με την Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Στον αέρα βρίσκεται εδώ και καιρό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα παρά το γεγονός ότι τα ρεπορτάζ από το Νησί τονίζουν ότι ο Ισπανός θα δώσει τα χέρια με την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».

Αυτό όπως όλα δείχνουν αναμένεται να συμβεί καθώς οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά, με την πλευρά της αγγλικής ομάδας να εμφανίζεται αισιόδοξη πως θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ντε Χέα έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ για ακόμα έναν χρόνο, με την αγγλική ομάδα να έχει το δικαίωμα να το ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο, ο ίδιος αναμένεται αν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Ισπανός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στην Premier League, καθώς το ποσό που θα έχει λαμβάνειν ο ίδιος θα ξεπερνά τις 200.000 λίρες την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button