ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Βέρμπιτς για Λαμία

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του αγώνα με τη Λαμία την Κυριακή στη Λεωφόρο (5/2). #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #Verbic #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του αγώνα με τη Λαμία την Κυριακή στη Λεωφόρο (5/2).

Έχασε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και είχε μέρες να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Κάτι που συνέβη την Παρασκευή (3/2) για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία την ερχόμενη Κυριακή (5/2).

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα, μια και είναι ανοιχτό να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ειδικά απ’ τη στιγμή που ο Σλοβένος έχασε αρκετές προπονήσεις και θα πάει με δύο στην «πλάτη» στο παιχνίδι της Κυριακής.

Το πρόγραμμα των Πράσινων περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και αρκετή δουλειά στα τελειώματα φάσεων. Μέσα σε όλα τα προβλήματα που εμφανίζει το Τριφύλλι τον τελευταίο καιρό, η αστοχία ή η λάθος απόφαση στην τελική προσπάθεια, είναι επιπλέον ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος δεδομένα θα είναι εκτός για το παιχνίδι με τη Λαμία, όπου επίσης θα απουσιάσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης που αποβλήθηκε στο ματς της Τρίπολης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button