Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Μανώλης Σιώπης παραμένει πάντα στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αρη, με τους Κίτρινους να κάνουν την μεγάλη και τελική τους προσπάθεια για να βρουν τη “χρυσή” τομή με τον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον Ελληνα μέσο.

Μπορεί ο Αρης να προχώρησε σε συνολικά 14 μεταγραφές, ωστόσο οι Κίτρινοι και ο Θόδωρος Καρυπίδης, έχουν ως στόχο να προχωρήσουν σε δύο ακόμα κινήσεις. Η μία αφορά αυτή του κεντρικού αμυντικού, καθώς διαθέτουν τρεις στόπερ (Βελέθ, Σόουζα, Δεληζήσης) και αναζητείται ένας ακόμα.

Η άλλη είναι η θέση του κεντρικού χαφ. Εκεί όπου πάντα υπάρχει μία ανοικτή θέση για τον Μανώλη Σιώπη. Τον διακαή πόθο του Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ντίνου Διαμαντόπουλου. Φυσικά, άποψη μέσα από dvd που είδε έχει και μάλιστα απόλυτα θετική και ο Πάκο Ερέρα.

Τα δεδομένα είναι λίγο ως πολύ γνωστά, ο παίκτης παραμένει στον Ολυμπιακό, κάνοντας προπόνηση με τους “κομμένους” αφού δεν υπολογίζεται, με τον Αρη να αναζητεί τον τρόπο που θα προχωρήσει στην απόκτησή του. Αυτό δεν κατέστη δυνατό να συμβεί μέχρι στιγμής, όμως όσο παιρνούν οι ημέρες στον Ολυμπιακό, σκέφτονται ολοένα και πιο σοβαρά να αποδεσμεύσουν τον Ελληνα ποδοσφαιριστή, που δείχνει θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στους Κιτρινόμαυρους.

Οι συζητήσεις των δύο ομάδων είναι για να βρεθεί μία φόρμουλα συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή, όμως τα χρονικά περιθώρια πλέον είναι στενά και όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button