Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελεύθερος ο Πόντλογκαρ!(pics)

Ο ποδοσφαιριστής που είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις στην περσινή προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία, με τα γκολ του στα φιλικά της ομάδας…. κυκλοφορεί ελεύθερος!

Χωρίς ομάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Ματέι Πόντλογκαρ. Ο Πόντλογκαρ, για όσους τον ξέχασαν είναι ο άνθρωπος ο οποίος στα περσινά φιλικά του ΠΑΣ Λαμία σε Καρπενήσι αλλά και σε Αθήνα και Λάρισα είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις και με την παρουσία του, αλλά κυρίως με τα γκολ του.

Βέβαια, δεν τον είδαμε ποτέ να φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ σε επίσημο παιχνίδι μιας και έφυγε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για λόγους… λίγο πολύ γνωστούς σε όλους.

Το θέμα είναι τώρα ότι κυκλοφορεί ελεύθερος μιας και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ολίμπια Γκρουντζιάτζ, με την οποία έπαιξε 13 παιχνίδια, έβαλε 2 γκολ ενώ μοίρασε άλλο ένα, αγωνιζόμενος ως «δεκάρι» στα περισσότερα παιχνίδια αλλά και ως εξτρέμ (και στις δύο πλευρές) αλλά και ως μέσος…

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 237 παιχνίδια, ενώ έχει πετύχει 46 γκολ και 7 ασίστς.

Για όσου δεν θυμάστε τον Πόντλογκαρ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button