FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… και τα ρόστερ της SuperLeague!

Μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρήσεις, δανεισμοί ποδοσφαιριστών.

Όλα έχουν γίνει στην SuperLeague και τα ρόστερ σιγά σιγά συμπληρώνονται. Αλλά ποιος έχει το μεγαλύτερο (σε αριθμό) ρόστερ;

Σε ποια θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία;

Έχουμε μπει στον Αύγουστο και παρόλου που ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημά μας, τα ρόστερ των ομάδων έχουν ήδη συμπληρωθεί και απομένουν μερικές «πινελιές» για να τελειοποιηθούν.

Ποια ομάδα όμως από την SuperLeague έχει το μεγαλύτερο, σε αριθμό, ρόστερ; Ποια βρίσκεται στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας;

Για δείτε εδώ την πρώτη πεντάδα:

Ολυμπιακός:

Πρώτος και με αρκετή διαφορά από τον δεύτερο είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αυτή την στιγμή στο ρόστερ του έχει 45 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι οι 18 είναι ξένοι και μέσος όρος ηλικίας τα 25,1.

Αστέρας Τρίπολης:

Δεύτερος της λίστας είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει 32 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, από τους οποίους 12 είναι ξένοι ποδοσφαιριστές. Μέσος όρος ηλικίας στον Αστέρα 24,5 χρόνια.

ΠΑΟΚ:

Επόμενος είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φέτος πήρε μόνο ξένους ποδοσφαιριστές έχει φτάσει τους 33 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και έχει 19 ξένους. Μέσος όρος ηλικίας 26,2 χρόνια.

Παναθηναϊκός:

Τέταρτος στη λίστα είναι ο Παναθηναϊκός, των 33 ποδοσφαιριστών στο ρόστερ με 7 μόλις ξένους ποδοσφαιριστές. Μέσος όρος ηλικίας στον ΠΑΟ είναι 23,0 χρόνια με τους «πράσινους» να έχουν το πιο νεανικό ρόστερ.

ΑΕΚ:

Πέμπτη στη λίστα είναι η Πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ, η οποία φέτος πήρε και ξένους και Έλληνες ποδοσφαιριστές, έχοντας φτάσει τους 31 ποδοσφαιριστές. Από τους τριάντα οι 14 είναι ξένοι ενώ μέσος όρος ηλικίας είναι τα 24,7 χρόνια.

ΠΑΣ Λαμία:

Τώρα, όσο αφορά τον ΠΑΣ Λαμία, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ βρίσκεται τελευταία με 23 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Δηλαδή η Λαμία είναι αυτή που έχει το μικρότερο ρόστερ σε αριθμό. Ακριβώς δύο ενδεκάδες, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Από τους 23 ποδοσφαιριστές της «κυανόλευκης» ομάδας οι 10 είναι ξένοι ενώ μέσος όρος ηλικίας είναι τα 28,2 χρόνια…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button