ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία… με μέσο όρος ηλικίας τα 30!(pics)

Άλλοι θα το πουν γέρικο ρόστερ, άλλοι θα τον πουν εμπειρία. Αυτός είναι ο μέσος όρος ηλικίας του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή SuperLeague.

Σιγά σιγά όλα τα ρόστερ κλείνουν για τις ομάδες της SuperLeague. Οι περισσότερες ομάδες μέχρι στιγμής έχουν δημιουργήσει τον βασικό τους κορμό και απλά βάζουν τις τελευταίες πινελιές.

Κλείνοντας λοιπόν τα ρόστερ τους οι ομάδες, γνωρίζουμε σιγά σιγά ορισμένα στοιχεία, όπως είχαμε κάνει ένα προηγούμενο άρθρο για τον μέσο όρο ύψους της κάθε ομάδας όπως και του ΠΑΣ Λαμία.

Σήμερα εξετάσουμε τα ρόστερ των ομάδων της SuperLeague όσο αφορά την ηλικία των ποδοσφαιριστών και τον μέσο όρο της κάθε ομάδας.

Όπως θα δείτε και πιο κάτω, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τον μέσο όρος ηλικίας, από τις ομάδες της SuperLeague.

Έχοντας ρόστερ με 23 ποδοσφαιριστές (με τους 10 να είναι ξένοι) ο ΠΑΣ έχει μέσο όρος ηλικίας τα 28,2 χρόνια. Είναι δηλαδή η ομάδα με τους μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, οι μεγαλύτεροι είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης (35ετών), Χρήστος Καρυπίδης (35ετών) Μάρκο Μπλάζιτς (33ετών), Βάντερσον Σκαρντοβέλι (33ετών), Χερόνιμο Μπαράλες (32ετών) και Ντένις Επστάιν (32 ετών).

Επίσης, η Λαμία έχει άλλους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι κοντά στα τριάντα, τον Μπόγιαν Σαράνοβ και τον Βασίλη Πλιάτσικα.

Οι μικρότεροι σε ηλικία που ανήκουν στο ρόστερ της Λαμίας είναι ο Βασίλης Κωστίκας, ο Γιώργος Λαμπρόπουλος οι οποίοι είναι 18 ετών ενώ και οι υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές Λάζαρ Ρόμανιτς και Παναγιώτης Κάτσικας οι οποίοι είναι 19 ετών.

Δείτε τώρα αναλυτικά τη λίστα με τον μέσο όρο ηλικιών όλων των ομάδων της SuperLeague:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button