Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: Πρώτη με μια… 18άδα. Οι «επίσημοι», οι επόμενοι και τα… κενά!

Οι παραμένοντες, οι «τελειωμένοι», οι «κλεισμένοι», οι προχωρημένες επαφές και τα κενά στο ρόστερ των Νικαιωτών.

Οι παραμένοντες, οι «τελειωμένοι», οι «κλεισμένοι», οι προχωρημένες επαφές και τα κενά στο ρόστερ των Νικαιωτών.

Ιωνικός: Κάτι… 24ώρα έμειναν για την επιστροφή των «κυανολεύκων» στο γήπεδο. Μετά από τρεις διαδοχικές ανόδους, η ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε στην Super League 1.

Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28/6. Το πρωί, θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα τεστ Covid-19 και το απόγευμα στις 19:00 θα διεξαχθεί ανεπίσημη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης. Την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30/6 το πρωί, θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Τετάρτης 30/6 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ πριν την έναρξη θα γίνει και ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Σκάρτη… 18άδα θα έχει στη διάθεση του ο Δημήτρης Σπανός. Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν επτά ποδοσφαιριστες. Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Τσιριγώτης, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Ματσούκας και Μάναλης.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί, προς επιβεβαίωση του Sportime, oι Βαλεριάνος και Ιατρούδης, ενώ έχουν υπογράψει και απομένει το επίσημο και οι Κιάκος, Μύγας, Σαράνοφ, επίσης ονόματα που αποκάλυψε το Sportime. Mε το… στυλό στο χέρι είναι και ο Βαφέας, ο οποίος υπολογίζεται να είναι και αυτός στην επίσημη πρώτη. Με τους τέσσερις που αναμένεται να ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ φτάνουν τους 13.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθούν μέχρι την Τετάρτη, άλλοι 4-5 ποδοσφαιριστές με τους οποίους οι επαφές είναι προχωρημένες.
Το Sportime έχει επίσης αποκαλύψει οτι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ντάλσιο, ενώ στους «κυανόλευκους», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει προταθεί και ο πρώην Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός του ΝΠΣ Βόλος, Σαλβαδόρ Σάντσες!

Είναι δεδομένο, οτι οι περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις περιλαμβάνουν την απόκτηση ενός 11αδάτου δεξιού μπακ, κεντρικού αμυντικού, αμυντικού μέσου, winger και σέντερ φορ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button