Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Stoiximan Super League 1: Αλαλούμ με τις κάρτες της Κηφισιάς με Βόλο, έκτακτη συνεδρίαση του Διαιτητικού σήμερα!!

Πλέον τα αρμόδια δικαστήρια καλούνται να αποφασίζουν ακόμα και για τις κάρτες και αυτό θα γίνει το Σάββατο από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ!

Πλέον τα αρμόδια δικαστήρια καλούνται να αποφασίζουν ακόμα και για τις κάρτες και αυτό θα γίνει το Σάββατο από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ!

Είναι από τις ιστορίες που μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να μας… χαρίσει. Η Κηφισιά αντιμετωπίζει τον Βόλο την Κυριακή και η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Λίγκας να βάλει στο ποινολόγιο αυτής της αγωνιστικής τους Βαφέα, Οζέγκοβιτς και Ντος Σάντος.

Το Διαιτητικό θα συνεδριάσει εκτάκτως το Σάββατο και θα βγάλει άμεσα απόφαση. Τι έχει γίνει όμως πρακτικά; Οι τρεις παίκτες είχαν συμπληρώσει κάρτες και η Κηφισιά δεν είχε δηλώσει εγκαίρως το πότε θέλει να εκτίσουν και έτσι η Λίγκα βάσει κανονισμών τους έβαλε σε αυτήν την αγωνιστική. Η Κηφισιά από μέρους της σύμφωνα με το ρεπορτάζ παραδέχθηκε πώς έστειλε εκπρόθεσμα την αγωνιστική που ήθελε να λείψουν αυτοί οι παίκτες, επικαλούμενη τεχνικούς λόγους και πρόβλημα που είχε και για αυτό μετά προσέφυγε κατά της απόφασης αυτής.

Όπως προκύπτει από την Κηφισιά το πρόβλημα έχει να κάνει με ίντερνετ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την ομάδα των Βορείων Προαστίων προκύπτει πώς έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να στηρίξει την υπερασπιστική της γραμμή.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button