Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Gazzetta dello Sport: Κοντά στη Νάπολι ο Μανωλάς!

Στην τελική ευθεία εμφανίζεται να μπαίνει η μεταγραφή του διεθνή στόπερ.

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport σε δημοσίευμά της, στην ηλεκτρονική έκδοση, αναφέρει πως η Νάπολι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα.

Το προηγούμενο διάστημα, η ομάδα της Ρώμης δεν ζητούσε τίποτα λιγότερο από το ποσό της ρήτρας, δηλαδή 36 εκατομμύρια ευρώ, για να συναινέσει στην πώληση του διεθνή κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κάνει βήματα προς τα πίσω και ετοιμάζεται να αποδεχθεί την προσφορά της Νάπολι για χρήματα συν τον Αμαντού Ντιαβαρά.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο νέος προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, θέλει τον Ντιαβαρά στην ομάδα, αφού τον προορίζει για αντικαταστάτη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Από την άλλη, ο προπονητής της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μανωλά, ώστε ο Έλληνας διεθνής να αποτελέσει τον παρτενέρ του Κουλιμπαλί στο κέντρο άμυνας.

Η μεταγραφή, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, βρίσκεται στην τελική ευθεία με τον Μανωλά να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με 3.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button