Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ξανά στα γήπεδα, δυο χρόνια μετά από φρικιαστικό τραυματισμό (vid)

Ο Σκουντέρι δεν το έβαλε κάτω και έπαιξε ξανά ποδόσφαιρο.

Το φιλικό προετοιμασίας της δεύτερης ομάδας της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Λούνερ είχε ξεχωριστή σημασία, αφού πήρε χρόνο συμμετοχής ο Νταρίο Σκουντέρι, για πρώτη φορά μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τη τελευταία διετία.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, σε αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας για το Youth League, το πόδι του Σκουντέρι έσπασε στα δύο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εννέα χειρουργικές επεμβάσεις!

Ο χειρούργος που τον ανέλαβε δεν έκρυψε πως “ήταν ο χειρότερος τραυματισμός που μπορείς να φανταστείς. Σχεδόν όλα είχαν κοπεί. Σύνδεσμοι, μύες, τένοντες”.

Μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ο Σκουντέρι έγραψε στο Instagram: “Επιστροφή. Μετά από μακρύ και δύσκολο καιρό, που οι γιατροί με είχαν ξεγραμμένο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την Ντόρτμουντ. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν πίσω”.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο διάστημα της απουσίας του, πάντως, ο Σκουντέρι φρόντισε να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου, σπουδάζοντας αθλητικό μάνατζμεντ, σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button