Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Άγγελο Ζηση – «Με φλόμωσαν στο ψέμα»

Μετά τον Νίκο Σκόνδρα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής παίρνει την δύσκολη απόφαση να σταματήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Άγγελος Ζήσης.

Μετά τον Νίκο Σκόνδρα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής παίρνει την δύσκολη απόφαση να σταματήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Άγγελος Ζήσης.

Ο 23χρονος Ζήσης έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Πόντου.

Ο Ζήσης ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Μετά από 10 σχεδόν χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μετά από πολλή σκέψη, πήρα την απόφαση να σταματήσω!

Μέσα απο αυτα τα χρόνια έχω διδαχθεί και μάθει παρα πολλα πράγματα… Έμαθα να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, έμαθα να τα βάζω με τον εαυτό μου για να γίνομαι καλύτερος και πάνω από όλα να σεβομαι! Είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος ο οποιος είναι για λίγους, χρειάζεται να έχεις γερό στομάχι, ηρεμία και να είσαι ώριμος!

Αυτή η απόφαση δεν ήρθε έτσι ξαφνικά.. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω πιεστεί παρα πολυ διότι εμπιστεύτηκα κάποιον ο οποιος με έχει φλομώσει στο ψέμα και στην κοροϊδία… 2 χρόνια στο περίμενε με πολυ λάθος επιλογές! Ναι οκ, μπορεί να ήρθε το χειρουργείο στον χιαστό αλλά αυτό δεν λέει κάτι, διότι από τότε έχει περάσει 1,5 χρόνος!!!

Όλη αυτή η κοροϊδία που ανέφερα παραπάνω δεν κάνει μονο κακό σε εσένα τον ίδιο αλλά και στην προσωπική σου ζωή,στην οικογένεια σου και γενικότερα στους γύρω σου… σε αλλάζει προς το κακό !

Δεν θέλω να μακρηγορώ ούτε να κλαίγομαι, δεν είναι του τύπου μου… θέλησα να τα πω για να προστατέψω όσο γίνεται κάποια παιδιά που ξεκινάνε τώρα για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα… Εγώ δυστυχώς δεν το καταφερα, αλλά αυτό που με ενοχλεί και με τρώει περισσότερο είναι πως δεν το καταφερα από επιλογές άλλων,όχι δικές μου!!!!

Αυτά είχα να πω λοιπόν, ωραία ήταν για όσο κράτησε αλλά ως εδώ..!!!

Υ.Γ. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε γιατί υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω!»

πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button