Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πιελ : «Δεν με νοιάζει τι λένε οι μπουκμέικερς»

Ο Κλωντ Πιελ προσπερνά τις αναφορές των βρετανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για την επικείμενη αποχώρησή του από την Λέστερ, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές του, στην ανάπτυξη της ομάδας.

Ο Γάλλος προπονητής είναι το φαβορί των bookmakers για να γίνει ο πρώτος προπονητής της Premier League που θα απολυθεί, παρά  το γεγονός ότι η Λέστερ δεν αγωνίστηκε άσχημα στην πρεμιέρα της, όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω την κερδοσκοπία, δεν στοιχηματίζω,  δεν είναι αυτός ο τρόπος μου», δήλωσε ο Πιελ σε δημοσιογράφους την Πέμπτη. «Η δουλειά μου είναι να οικοδομήσω κάτι με τη Λέστερ, να συνεχίσω να αναπτύσσω αυτόν τον σύλλογο, να αναπτύξω τους παίκτες και την ομάδα. Μετά από αυτό, αν οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι ή όχι ικανοποιημένοι, αυτό είναι το ενδιαφέρον μου.Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα είναι η τελευταία».

Ο Πιελ, ο οποίος βοήθησε τη  Λέστερ  να βρεθεί στην πέμπτη θέση την περασμένη σεζόν, έχει μπροστά του την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γουλβς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button