FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τι απαντά η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία στην ανακοίνωση των Φαντομάδων!

Δείτε τι απάντησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, στην ανακοίνωση των Φαντομάδων για την «πόρτα» που έφαγαν οι οπαδοί των «κυανόλευκων» στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Περίπου 100 οπαδοί της Λαμίας βάλλουν κατά της διοίκησης του συλλόγου, καταγγέλοντας πως ταξίδεψαν στην Αθήνα και στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο και στη Θύρα 27. «Δεν άνοιξε η θύρα επειδή ήταν λίγα τα άτομα, δόθηκαν προσκλήσεις από τον Ολυμπιακό για όλους όσους ήρθαν», η απάντηση της διοίκησης.

Διαμάχη μεταξύ περίπου οπαδών της Λαμίας και της διοίκησης ξέσπασε αναφορικά με την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό (3-0) το απόγευμα της Κυριακής για τη 14η αναμέτρηση της Super League.

Συγκεκριμένα περίπου 100 οπαδοί, τόσο από τη Φθιώτιδα όσο και από την Αθήνα, διαμαρτύρονται πως έφτασαν στο γήπεδο, έχοντας λάβει διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση της Λαμίας πως θα ανοίξει η Θύρα 27 για να τους φιλοξενήσει και πως αυτό τελικά δεν συνέβη.

Την καταγγελία έκανε σύνδεσμος οπαδών της Λαμίας μέσω Facebook, εκφράζοντας σοβαρά παράπονα προς τη διοίκηση του συλλόγου:

ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ: «ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΘΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ»

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τη φθιωτική ΠΑΕ, που αντέκρουσε τους ισχυρισμούς. Συγκεκριμένα η Λαμία αναφέρει πως η Θύρα δεν άνοιξε, διότι ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να τη δεσμεύσει για τόσο λίγα άτομα, εξυπηρετώντας όσους ήρθαν στις άλλες κερκίδες και δίνοντας επιπλέον προσκλήσεις, ενώ είπαν και στα εκδοτήρια να λένε ότι έρχονται από τη Λαμία, ώστε να μην πληρώνουν την κάρτα φιλάθλου.

Η Θύρα των φιλοξενούμενων σίγουρα δεν φιλοξένησε οπαδούς, όμως η Λαμία ισχυρίζεται πως όσοι ήρθαν εξυπηρετήθηκαν, με τους γηπεδούχους να ικανοποιεί το αίτημά τους, με όσα ισχυρίζονται οι δυο πλευρές να συγκρούονται, αλλά να μην γίνεται να ισχύουν παράλληλα. Ενδεχομένως μάλιστα  δοθεί συνέχεια τις επόμενες ημέρες.

πηγή: gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button