Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έσπασαν» τα κοντέρ στη Γλύφα!

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας ο ΑΟ Γλύφας υποδέχθηκε τον Κεραυνό Βαθυκοίλου σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά 8 τέρματα.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας ο ΑΟ Γλύφας υποδέχθηκε τον Κεραυνό Βαθυκοίλου σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά 8 τέρματα.

«Αγγλικό» σκορ στο παιχνίδι του ΑΟ Γλύφας με τον Κεραυνό Βαθυκοίλου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από τέσσερα τέρματα με το τελικό σκορ να είναι το… 4-4.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

«Έσπασαν» τα κοντέρ το απόγευμα του Σαββάτου στη Γλύφα.

Ανατροπές, λάθη και ένα υπέροχο γκολ έκλεισαν γλυκά το ποδοσφαιρικό μας απόγευμα.

Το ματς:

Μόλις στο 53΄΄ ο Ξηρογιάννης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπάμπαλη στην άμυνα του Κεραυνού και με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 14 λεπτό μετά από λάθος γύρισμα στην άμυνα της Γλύφας ο Σιμπέλλι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία έκλεψε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Στο 29 λεπτό ο Τσιλαφάκης συνδυάστηκε με τον Μπισπιγιάννη οι δυό τους έκρυψαν τη μπάλα με τον δεύτερο να μοιράζει με ψιλοκρεμαστη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Κεραυνού και τον Τσιλαφακη μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Γλύφα μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το ματς και την υπόθεση τρίποντο. Στο 51 λεπτό ο Τσιλαφακης εκτέλεσε γρήγορα ένα πλάγιο μέσα στην περιοχή του Βαθυκοίλου, ο Γαλανός υποδέχτηκε τη μπάλα και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Παρόλο αυτά στο 55΄ο Κουτσοκέρας έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή του Κεραυνού με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 3-2 και φυσικά πήρε και τα εύσημα για αυτή την ενέργεια από όλο το γήπεδο.

Στο 66΄ο Σιμπέλλι εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της Γλύφας, κέρδισε τη μπάλα, ντρίπλαρε σωστά και με σουτ στη δεξιά γωνία του Γιαννακάκου έκανε το 3-3.

Η ανατροπή για τον Κεραυνό τελικά ήρθε, στο 78 λεπτό με τον Παπακωνσταντίνου να κάνει λάθος απομάκρυνση της μπάλας, μετά από πίεση του Γκίστη και να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 3-4.

Η Γλύφα, γλίτωσε το κάζο καθώς στο 88΄έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπισμπιγιάννη, η μπάλα βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και αρχικά ο Γαλανός την έστειλε στο δοκάρι για να πάρει το «ριμπάουντ» και να γράψει το τελικό 4-4.

Διαβάστε επίσης

Back to top button