FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τελειωμένη υπόθεση και του Ρόμανιτς!(pic)

Μπορεί να μην αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Σμύρνης, καθώς είχε την ατυχία να δει τον Μπαράλες να δέχεται την κόκκινη κάρτα του Μπουμαρσόπουλου, αλλά ο Λάζαρ Ρόμανιτς θα έχει αρκετές ευκαιρίες στο μέλλον.

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία θα γίνει και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες ο Λάζαρ Ρόμανιτς, όπως τουλάχιστον μας έδωσε να καταλάβουμε η χθεσινή εμφάνιση του Σέρβου.

Τι εννοούμε;

Ο Μπάμπης Τεννές στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλων Σμύρνης σήκωσε τον Ρόμανιτς για τον περάσει στο παιχνίδι. Αυτό που διακρίναμε είναι πως ο ποδοσφαιριστής, αυτή την φορά φορούσε τη δική του εμφάνιση με το όνομά του αλλά και το νούμερο «18» που έχει επιλέξει.

Αυτό είναι που μαρτυρά πως ο 19χρονος επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, απλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Βέβαια δεν το είδαμε ποτέ να παίζει με τη δική του εμφάνιση (στο προηγούμενο φιλικό με τον Λεβαδειακό είχε παίξει με τη φανέλα του Πλιάτσικα), καθώς ενώ ήταν έτοιμος να περάσει εντός αγωνιστικού χώρου, ο Μπαράλες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τον νεαρό Σέρβο.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τον Παναγιώτη Κάτσικα, ο οποίος αφότου εμφανίστηκε με την φανέλα του ΠΑΣ σε φιλικό παιχνίδι με το όνομά του γραμμένο αλλά και το νούμερο που έχει επιλέξει, λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button