Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέσσερις μεταγραφές για Παναιγιάλειο!

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε ο Παναιγιάλειος, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τους Παναγιώτη Ντούνη, Χρήστο Οικονόμου, Δημήτρη Κυριακόπουλο και Νίκο Τσαβαρή.

Ο πρώτος είναι 21ετώνκαλύπτει την θέση του τερματοφύλακα ανήκε στην ΑΕΚ και την σεζόν 2016-17 έπαιζε στην Καλλιθέα. Όσον αφορά τον δεύτερο είναι επίσης 21 ετών είναι μέσος και πέρυσι έπαιζε στο β΄μισό της σεζόν στην Κόρινθο 2006, ενώ επιστρέφει στην ομάδα του Αιγίου μετά από τρία χρόνια.

Ο Κυριακόπουλος είναι αριστερός μπακ και αποκτήθηκε από την Κ20 της Παναχαϊκής όπου και αγωνιζόταν από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Κ19 του Ολυμπιακού, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον Νίκο Τσαβαρή είναι 18χρονών τερματοφύλακας και αγωνιζόταν την σεζόν που πέρασε στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Ντούνη (τερματοφύλακας), Νίκο Τσαβαρή (τερματοφύλακας), Δημήτρη Κυριακόπουλο (αμυντικός) και Χρήστο Οικονόμου (μεσοεπιθετικός).

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου είχαν συνάντηση με μέλη της διοίκησης, με τα οποία συμφώνησαν να φορούν την “μελανόλευκη” φανέλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button