ΓενικάΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπουτάρης: Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα (vid)

Nα κατευνάσει τους τόνους με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επιχείρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μετά τις δηλώσεις του για ακροδεξιούς και αναρχικούς οπαδούς της ομάδας που ευθύνονται για τον εμπρησμό του κτιρίου της κατάληψης LIbertatia.

Να σημειωθεί πως σφοδρή ήταν η απάντηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Γιάννη Μπουτάρη οι οποίοι με ανακοίνωσή τους πραγματοποίησαν επίθεση με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

«Εύχομαι να πάρουν πρωτάθλημα, να πανηγυρίσουν για το πρωτάθλημα» είπε μιλώντας στον ANT1 o Γ. Μπουτάρης αναφερόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Το κάψανε αντιμαχόμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αυτή την είδηση είχα αυτό έμαθα. Η Αστυνομία το διερευνεί και δεν έχει βγάλει ακόμη συμπέρασμα αν ήταν ή δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν καταλαβαίνω γιατί αγρίεψαν τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ» υπογράμμισε αναφερόμενος στον εμπρησμό της Libertatia.

«Αν υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι είναι θερμοκέφαλοι, αυτό δεν καλύπτει όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τα εγγόνια μου είναι ΠΑΟΚ πηγαίνω και εγώ στο γήπεδο. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλη αντίδραση. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η όχι, η Αστυνομία θα βγάλει συμπέρασμα, αν έχει στοιχεία πάει στον εισαγγελέα» συμπλήρωσε.

Πηγή:thessnews.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button