FeaturedΠαρασκηνιοΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει να μείνει… και να το παλέψει!(pics)

Την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και να τον αφήσει ο Μπάμπης Τεννές να «παλέψει» για τη θέση του επιθετικού θέλει ο Εβγκέν Μπούτνικ.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ακουστεί πολλά για το θέμα του Εβγκέν Μπούτνικ και του ΠΑΣ Λαμία.

Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν υπολογίζεται από τον Μπάμπη Τεννέ και μάλιστα ψάχνουν τρόπο να τον διώξουν από την ομάδα.

Όπως σας είχε ενημερώσει το LamiaSports στο τελευταίο οικογενειακό διπλό της ομάδας στη Νέα Άμπλιανη, ο Μπούτνικ ενώ ήταν καλά στην υγεία του, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο θέμα, έμεινε εκτός.

Επίσης και στο φιλικό με τον Απόλλων Σμύρνης έμεινε εκτός αποστολής, χωρίς βέβαια να έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

Το ζήτημα είναι πως ο ποδοσφαιριστής, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει και το παλεύει για να γίνει καλύτερος, είναι από τους ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σκληρά για να ανέβουν αλλά δυστυχώς δεν τον βοηθούνε οι εμφανίσεις του.

Ο ίδιος και μέσα από το LamiaSports, σχολιάζοντας αρκετές φορές κάτω από άρθρα μας αλλά και στο οικογενειακό του περιβάλλον έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Φθιώτιδας και να προσπαθήσει να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Το θέμα βέβαια είναι στα χέρια του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος αυτός θα αποφασίσει για το θέμα Μπούτνικ, καθώς και ο προπονητής της ομάδας είναι αλλά αν θέλουμε να το πάρουμε και εντελώς κυνικά… αυτός τον έφερε στην ομάδα της Λαμίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button