Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ζήτησα να φύγω γιατί η Μπάγερν δε με προστάτευε»

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσπασε τη σιωπή του μιλώντας  στη Sport Bild (που κυκλοφορεί σήμερα) και αποκάλυψε  ότι ζήτησε να φύγει από την Μπάγερν στο τέλος της περασμένης σεζόν, επειδή αισθανόταν ως δεν τον στήριζε ο σύλλογός του.

«Τον Απρίλιο και τον Μάιο σχεδόν όλοι με πυροβολούσαν και δεν ένιωσα καμία προστασία από το σύλλογο. Ένιωσα μόνος σε αυτή την κατάσταση. Δεν είχα σκοράρει σε δύο ή τρεις σημαντικούς αγώνες και ξαφνικά όλοι μιλούσαν και πυροβολούσαν τον Λεβαντόφσκι. Δεν είδα κανέναν να με υπερασπιστεί εκείνη την εποχή», ομολόγησε ο Πολωνός επιθετικός.

Τότε ο Λεβαντόφσκι ζήτησε από τον μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι να του  βρει άλλο σύλλογο. Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να τον αποκτήσει, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο  για την Γιουβέντους, αλλά η θέση της Μπάγερν ήταν και πάλι αρνητική. «Αυτό, να ψάξουμε για έναν άλλο σύλλογο, το συμφωνήσαμε με τον Πίνι γιατί εκείνη τη στιγμή δεν αισθάνθηκα καλά στο Μόναχο.. Ένιωσα σαν να ήμουν στη Μπάγερν για μια μόνο σεζόν. Γι ‘αυτό σκέφτηκα να φύγω», είπε.

Αλλά μια αλλαγή των συναισθημάτων μετά το καλοκαίρι έχει κάνει τον Λεβαντόφκσι να …επανενωθεί με την «οικογένειά» της Μπάγερν. «Η καρδιά μου είναι ξανά πίσω στη Βαυαρία. Οι φίλαθλοι είναι δίπλα μου και συνειδητοποίησα ότι με αγαπούν ακόμα».

Έτσι, φαίνεται ότι ο Πολωνός επιθετικός δεν σκέφτεται πλέον να εγκαταλείψει τη Μπάγερν και υποσχέθηκε πίστη στα τρία χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιο. «Μπόρεσα να δω ότι είμαι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο. Η Μπάγερν δεν ήθελε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με οποιαδήποτε ομάδα και δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν. Αυτό δείχνει το μέγεθος και τη σταθερότητα αυτού του συλλόγου. Ήταν όταν είπα στον εαυτό μου: «Θέλω να επιστρέψω όλα αυτά στην ομάδα». Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμα και εν θα χάσω το χρόνο μου να σκέφτομαι άλλες χώρες  και ομάδες», πρόσθεσε.

Η άφιξη του Νίκο Κόβατς στον πάγκο των Βαυαρών , φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο στην απόφασή του. «Μου εξήγησε πώς θέλει να παίξει και πως λειτουργεί ως προπονητής και μου άρεσε πολύ. Μετά από αυτή τη συζήτηση αποφάσισα να μείνω».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button