Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Την στέλνει Ευρώπη ο Λουκάκου!(vid)

PREMIER LEAGUE – 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 1-3

Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Με τον Ρομέλου Λουκάκου σε τρομερή μέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 1-3 από τημ έδρα της Κρίσταλ Πάλας και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η Κρίσταλ Πάλας είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 18′ με τον Μπατσουαγί να πιάνει μία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τάουνσεντ, και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Τέσσερα λεπτά αργότερα είχε ευκαιρία η Γιουνάιτεντ με τον Φρεντ να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Γκουαΐτα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 27′ η Πάλας απείλησε με τον Σλουπ να δίνει στον Τάουνσεντ, που σούταρε έξω από την περιοχή του Ντε Χέα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 33′ ο Σο έδωσε ωραία στον Λουκάκου που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Σλουπ πήρε μία πάσα από τον Τάουνσεντ και σούταρε, με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ευκαιρία με τον Λουκάκου να σουτάρει από δύσκολη γωνία, μετά από πάσα του Πογκμπά, και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βέλγος επιθετικός έκανε το 0-2 για την ομάδα του Σόλσκιερ σκοράρωντας από πολύ κοντά μετά από κεφαλιά-πάσα του Λίντελοφ. Στο 59′ ο Ζαχά έπιασε μία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τάουνσεντ, με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 66′ ο Γουόρντ έπιασε μία κεφαλιά από κοντά μετά από σέντρα του Σλουπ και μείωσε σε 1-2. Ένα λεπτό αργότερα ο Φρεντ έβγαλε σέντρα με τον Σάντσες να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Στην επόμενη φάση ο Σλουπ έδωσε στον Μέγερ που σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Ντε Χέα να μπλοκάρει. Με την συμπλήρωση των 70 λεπτών η Πάλας είχε κι άλλη ευκαιρία με τον Μπατσουαγί να πιάνει μία κεφαλιά μετά από σέντρα του Μιλιβόγιεβιτς και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Πέντε λεπτά μετά ο Πογκμπά έπιασε ένα σουτ από μακριά με τον Γκουαΐτα να μπλοκάρει. Στο 83′ ο Πογκμπά έδωσες ωραία για τον Γιάνγκ που επιχείρησε ένα σουτ από δύσκολη γωνία κάνοντας το 1-3.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Τόμκινς, Κέλι, Φαν Άανχολτ (Κουγιατέ 84′), ΜακΆρθουρ (Μέγερ 61′), Μιλιβόγιεβιτς, Σλουπ, Τάουνσεντ, Μπατσουαγί (Μπεντέκε 78′), Ζαχά

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (Γκαρνέρ 90+1′), Ντάλοτ (Μπαϊγί 77′), Πογκμπά, Σάντσες (Ράσφορντ 77′), Λουκάκου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button