Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει να κρατήσει Βαλβέρδε η Μπάρτσα!

Να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo η Μπαρτσελόνα, ενώ οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν με την έλευση του φθινοπώρου.

Ο πρώτος τίτλος στην Ισπανία, το Super Cup, βρήκε την Μπαρτσελόνα νικήτρια και τον Ερνέστο Βαλβέρδε να συνεχίζει να μαζεύει τίτλους, όπως ακριβώς έπραξε και την προηγούμενη χρονιά. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει ικανοποίηση για την συνεργασία τους και πρόθεση των «μπλαουγκράνα» είναι να υπογραφεί νέο συμβόλαιο, περισσότερο ισχυρό από το υπάρχον, το οποίο δεσμεύει τον Βαλβέρδε για μία ακόμα σεζόν στην Βαρκελώνη, με προοπτική ανανέωσης για μία ακόμα κατόπιν απόφασης της ομάδας.

Με την επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ από τις διακοπές του θα ξεκινήσουν επαφές με τον εκπρόσωπο του έμπειρου τεχνικού Ινιάκι Ιμπάνιεθ στα τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, στην Μπαρτσελόνα θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο ώστε και οι ίδιοι να είναι προετοιμασμένοι στο ενδεχόμενο αντικατάστασής του, με την πορεία των συζητήσεων να μην εξαρτάται μόνο από τα αποτελέσματα αλλά και από τις επιθυμίες του ίδιου του Βαλβέρδε και τις σκέψεις για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button