Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θρήνος για 19χρονο ποδοσφαιριστή που «έσβησε» στον ύπνο του

Συντετριμμένη είναι από χθες η τοπική κοινότητα του Αμπελοκάμπου στο άκουσμα της είδησης της αναπάντεχης απώλειας του 19χρονου Αντώνη Μπορδόκα, που εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός στο δωμάτιό του.

Συντετριμμένη είναι από χθες η τοπική κοινότητα του Αμπελοκάμπου στο άκουσμα της είδησης της αναπάντεχης απώλειας του 19χρονου Αντώνη Μπορδόκα, που εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος βρέθηκε από τη μητέρα του δίχως αισθήσεις στο κρεβάτι του, με την ίδια να έχει σπεύσει να τον ξυπνήσει μιας και είχε δει πως είχε αργήσει να σηκωθεί. Η εικόνα ωστόσο που αντίκρισε πάγωσε το χρόνο! Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σπίτι του άτυχου αγοριού με τη συνοδεία αστυνομικού οχήματος, το παρέλαβε και το μετέφερε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν ξύπνησε ποτέ!

Από τις ίδιες πηγές, ο 19χρονος διέμενε τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά του στο πατρικό του στον Αμπελόκαμπο, όπου είχε έρθει έχοντας κενό στη σχολή του προκειμένου να βοηθήσει τους γονείς του. Μάλιστα, υπήρχαν και σκέψεις να υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό παράλληλα με τη σχολή του, ωστόσο δεν πρόλαβε. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν είχε υπάρξει κάποιο σημάδι ότι το «κακό» θα του χτυπούσε την πόρτα! Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα είχε πάει με φίλους του να παίξει ποδόσφαιρο σε καλτσέτο και επιστρέφοντας στο σπίτι του έφαγε και έπεσε να ξεκουραστεί, δίχως ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί βυθίστηκαν στο πένθος από την απώλεια του νεαρού, για τον οποίο μόνο καλά λόγια μπορούσε να πει κανείς. Όπως ανέφεραν άνθρωποι που γνώριζαν το νεαρό, ήταν εργατικός χαρακτήρας και πάντα πρόσφερε τη βοήθειά του όπου χρειαζόταν, ενώ ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Ήταν φοιτητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα, ενώ είχε και δυο μικρότερα αδέρφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Παθολογικά τα αίτια θανάτου

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή του 19χρονου. Ωστόσο, η σωρός του στάλθηκε για νεκροψία/νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, με τα αποτελέσματα να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button