FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μόνο νίκες με Διαμαντόπουλο ο ΠΑΣ!(pics+vids)

«Γουρλής» είναι για τον ΠΑΣ Λαμία, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Δευτέρα με τον Άρη.

Γνωστοί έχουν γίνει πλέον οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής της SuperLeauge, μιας και σε λίγες ώρες το πρωτάθλημα της Ελλάδας θα εκκινήσει με το πρώτο ματς να είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στη SuperLeague θα παίξει την Δευτέρα στις 27/8 με αντίπαλο τον Άρη. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, από τον σύνδεμο Αρκαδίας.

Το LamiaSports κάνοντας μία μικρή αναδρομή στο περσινό πρωτάθλημα είδε πως ο Διαμαντόπουλος «σφύριξε» άλλα δύο παιχνίδια του ΠΑΣ τη σεζόν που μας πέρασε και τα αποτελέσματα ήταν άκρως θετικά.

Το 1-0 με τον Πανιώνιο:

Στο πρώτο ματς του Διαμαντόπουλου η Λαμία κατάφερε και κέρδισε με σκορ 1-0 τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική, με εκείνη την γκολάρα του Μάρκο Μπλάζιτς στο 78΄του αγώνα.

Η σπουδαία νίκη με τα Γιάννινα:

Η δεύτερη αναμέτρηση στην οποία ο Διαμαντόπουλος ήταν ο άρχοντας του αγώνα ήταν και πάλι στο ΔΑΚ Λαμίας, αλλά αυτή την φορά αντίπαλος του ΠΑΣ ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε κερδίσει με σκορ 2-1 χάρη σε γκολ των Πίτι στο 57΄και Όμο στο 62΄. Για τα Γιάννινα είχε μειώσει το σκορ ο Χαλκιαδάκης στο 76΄.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button