FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει γνώστη της SuperLeague ο Τεννές!

Ίσως για αυτό να αργεί η απόκτηση επιθετικού από τον ΠΑΣ Λαμία.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο ΠΑΣ Λαμία θα κινηθεί για επιθετικό μετά από την πρεμιέρα με τον Άρη την Δευτέρα 27/8 και οι λόγοι είναι λίγο πολύ γνωστοί.

Ο πρώτος και κυριότερος είναι αυτός που είχε υπογραμμίσει ο Πάνος Κατσώνης στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Νετ, «Σέντρα & Γκολ». Ο λόγος είναι πως περιμένουν οι άνθρωποι της «κυανόλευκης» ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών μήπως προκύψει κάποια καλή περίπτωση σέντερ φορ για να την αρπάξουν.

Το θέμα είναι όμως πως ο Τεννές δεν θέλει απλά μία καλή ευκαιρία για να τον αποκτήσει αλλά όπως φημολογείται θέλει να έχει και ένα ακόμη χαρακτηριστικό.

Ποιο είναι αυτό; Να γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα της SuperLeague, να έχει αγωνιστεί σε αυτό και δεν φαίνεται πως το πειράζει να είναι Έλληνας ή ξένος καθώς η Λαμία μπορεί να αποκτήσει και άλλους μή κοινοτικούς.

Και κακά τα ψέματα να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη πόσο μάλλον στην Ελλάδα και τη SuperLeague και να θέλει περίπου 4 μήνες να προσαρμοστεί, είναι ανούσιο.

Για αυτό τον λόγο αναζητούν είτε Έλληνα είτε ξένο αλλά να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button