Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στο στόχαστρο του Αστέρα ο Αμπαντά!»

Ο πρώην αριστερός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Λερόι Αμπαντά, φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Αστέρα Τρίπολης. #stoiximan_slgr #asterasfc #Abanda #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Ο Λερόι Αμπάντα είναι ένας παίκτης που έχει κάνει… κλικ στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Μετά τους Μάντζη και Καλτσά, για τους οποίους σας ενημερώσαμε από το Gazzetta, δεν αποκλείεται στην Τρίπολη να μετακομίσει ακόμα ένας γνώριμός μας.

Ο λόγος για τον Λερόι Αμπαντά, ο οποίος δεν συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα της Λαμίας, με την οποία την περσινή σεζόν, ως δανεικός, είχε σε 17 ματς 2 ασίστ εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του.

Ο 23χρονος, έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, αλλα σύμφωνα με πληροφορίες μας κι ο Αστέρας έχει μπει στο κόλπο για την απόκτησή του. Εφόσον οι Αρκάδες τα βρουν και με τη Seraing στην οποία ανήκει, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αποσπάσουν την υπογραφή του και να τον ντύσουν στα κιτρινομπλέ.

Αν προχωρήσει τελικά το deal ο Αστέρας θα έχει μια πολύ ποιοτική αριστερή πλευρά στην άμυνα κι ο Άλβαρες θα έχει έναν «δυνατό» ανταγωνιστή για τη θέση στην 11άδα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button