Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκατούζο: Δε φοβόμαστε τη Νάπολι

Ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, έδειξε αισιόδοξος στη συνέντευξη του ενόψει της πρεμιέρας για τη Μίλαν κόντρα στη Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι.

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν. Για τους γηπεδούχους θα είναι ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος ενώ για τους Ροσονέρι η πρεμιέρα.

Ο «αλενατόρε» της Μίλαν μίλησε για τους στόχους της ομάδας και το αυριανό ματς με τους Παρτενοπέι και έδειξε πως έχει εμπιστοσύνη τόσο στο πλάνο, όσο και στους παίχτες του πιστεύοντας μάλιστα ότι μπορεί να φύγει με βαθμούς από την σκληρή έδρα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

«Ελπίζω να παίξουμε καλά στη Νάπολη και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δω την ομάδα μου να παίζει με σπουδαία προσωπικότητα βάζοντας πιέσεις στη Νάπολι. Δεν θέλω οι παίχτες μου να φοβούνται τους αντιπάλους τους.»

«Η Νάπολι έχει παίχτες που παίζουν καιρό μαζί. Ο Κάρλο προσπαθεί να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ομάδα παίζοντας περισσότερο με κατακόρυφες πάσες αλλά ακόμα μοιάζει με το σύστημα που χρησιμοποιούσε ο Σάρι. Την περασμένη σεζόν τερμάτισαν δεύτεροι με 90 βαθμούς και αυτό δεν αυτό δεν έγινε τυχαία.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button