ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τις 23 τελικές του ΠΑΟΚ στα 38 κλεψίματα της Λαμίας (πίνακας)

Η ήττα του ΠΑΣ Λαμία από τον ΠΑΟΚ με 4-0 σε αριθμούς.

Η ήττα του ΠΑΣ Λαμία από τον ΠΑΟΚ με 4-0 σε αριθμούς.

Με πολλές αλλαγές αλλά και το μυαλό στο ματς με την ΑΕΛ που έρχεται (Τετάρτη 24/2), πήγε στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως ήταν λογικό, πίεσε από την αρχή για να σκοράρει και το κατάφερε, μένοντας παρόλο αυτά στο 1-0 για το πρώτο 45λεπτο.

Η Λαμία από την άλλη, προσπάθησε να απορροφήσει την ασφυκτική πίεση του «Δικεφάλου», αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Ο πίνακας της Τούμπας έγραψε τελικά 4-0, ένα απόλυτα δίκαια σκορ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς η Λαμία δεν είχε το μυαλό της στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό φάνηκε και από το «βαθύ» ροτέισον που έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Η ήττα αυτή αποτυπώνεται απόλυτα και στα στατιστικά του αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς καλύτερα νούμερα από τη Λαμία.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τους αριθμούς του ματς

Τελικές προσπάθειες: Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε στις 23 ενώ ο ΠΑΣ Λαμία είχε μόλις 1. Μάλιστα σε ένα σημείο του αγώνα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 18 τελικές με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν δημιουργήσει ούτε μία φάση.

Τα σουτ εντός της περιοχής: 14 σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Παναγιώτη Κατσίκα είχε ο ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΣ να μην έχει ούτε ένα!

Σουτ εκτός της περιοχής: Μόλις ένα σουτ είχε η Λαμία, ενώ ο γηπεδούχος έφτασε τα 8.

Απόκρούσεις: Ούτε μία απόκορυση δεν είχε ο ΠΑΟΚ, καθώς όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάστηκε. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Λαμία είχε 11 με τον Κατσίκα να μετράει 6.

Επεμβάσεις: Εκτός από τις 11 αποκρούσεις, η ομάδα της Φθιώτιδας είχε και 14 επεμβάσεις, έναντι 6 των «ασπρόμαυρων». Ο Βαρέλα για τον ΠΑΟΚ είχε 2, ενώ για τη Λαμία Τζέιμς είχε 4.

Κλεψίματα: Ένας μικρός χαμός έγινε με τα κλεψίματα στο ματς της Τούμπας. Συνολικά, είχαμε 72 κλεψίματα, από τα οποία ο ΠΑΣ είχε τα 38. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης τα περισσότερα είχε ο Τσιγγάρας με 6 ενώ για τη Λαμία ο Βαλεντίνος Βλάχος είχε 6.

Λάθη: Φτάνοντας στα λάθη, θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας. Χαρακτηριστικά, η ομάδα του Γκαρσία έφτασε να έχει κατοχή 75% έναντι 25% της Λαμίας. Έτσι, δικαιολογούνται και τα περισσότερα λάθη των γηπεδούχων μιας και είχαν περισσότερα ώρα τη μπάλα στα πόδια τους. Έτσι ο «Δικέφαλος» είχε 51 λάθη με τον Ζίβκοβιτς να έχει 7 και τον Τσιγγάρα 9.

Από την άλλη, ο σύλλογος της Φθιώτιδας είχε δέκα λιγότερα (41) με τον Προβυδάκη και τον Γκαζαριάν να έχουν από 7.

Γεμίσματα: Εφτά γεμίσματα προσπάθησε να κάνει ο ΠΑΣ Λαμία, ούτε ένα δεν βρήκε στόχο. Ο ΠΑΟΚ τώρα, επιχείρησε 25 γεμίσματα με τα 7 να είναι εύστοχα.

Αναλυτικά ο πίνακας των στατιστικών

Διαβάστε επίσης

Back to top button