Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αραούχο: Η ΑΕΚ ανέβηκε πολύ, σήμερα δίνει στίγμα η Λας Πάλμας

Η τελευταία πρόταση της Ένωσης είναι βάση για να τελειώσει η υπόθεση, αλλά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, παράπεμψε σε εξελίξεις σήμερα.

Η τελευταία πρόταση της Ένωσης είναι βάση για να τελειώσει η υπόθεση, αλλά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, παράπεμψε σε εξελίξεις σήμερα.

Η ΑΕΚ από το Σάββατο(3/7)έχει κάνει το μεγάλο βήμα για να ολοκληρώσει την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο. Όπως σημειώσαμε και στην ανάλυση των δεδομένων γύρω από την υπόθεση του Αργεντινού φορ στο SDNA το Σάββατο, όλα έδειχναν πως η «χρυσή τομή» θα βρεθεί με το να πάει η αξία της μεταγραφής κοντά στο 1,5 εκατομμύριο εγγυημένα για την Λας Πάλμας. Από κει και πέρα είναι ανοιχτό το πως μπορεί να διαμορφωθεί η συμφωνία, δεδομένου πως τον ισπανικό σύλλογο ενδιαφέρει πολύ και το ποσοστό που είναι να παίρνει η Μπόκα Τζούνιορς.

Το Σάββατο η ΑΕΚ έβαλε στο τραπέζι αντίτιμο ύψους 1,5 εκατομμυρίου για τον «Τσίνο», ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA δεν αφορά μέρος, πιο συγκεκριμένα το 70% όπως μεταφέρεται από την Ισπανία, των δικαιωμάτων του Αραούχο, αλλά το σύνολο τους. Ωστόσο το γεγονός πως από την Ισπανία γίνεται λόγος για 70% προφανώς αφορά το θέμα της Μπόκα και το πως θα ήθελε η Λας Πάλμας να είναι η συμφωνία με βάση αυτό. Αλλά όλα αυτά είνα θέματα που θα απασχολήσουν από την στιγμή που θα λυθεί το βασικό. Δηλαδή να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε Λας Πάλμας και ΑΕΚ.

Επίσης από την Ισπανία βγαίνει πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας επιθυμεί ένα ποσό στα 2 εκατομμύρια για να δώσει τον παίκτη. Στην πραγματικότητα όμως από σήμερα το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία και για τον Ραμίρεθ, που σε πρώτη φάση ήθελε αυτό να περάσει προς τα έξω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, αυτό που έχει πει ο ιδιοκτήτης της Λας Πάλμας από το Σάββατο με αφορμή την νέα πρόταση της ΑΕΚ, είναι πως από την Δευτέρα, δηλαδή σήμερα (5/7) θα ασχοληθεί με τον χειρισμό του θέματος.

Πάντως αυτή την στιγμή υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να τελειώσει άμεσα το θέμα του Αραούχο. Σε βαθμό τέτοιο που δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί ανάλογα με τις σημερινές εξελίξεις, να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα ακόμη και μέχρι αύριο και να μπούμε σε διαδικασία αναμονής άφιξης του παίκτη μέσα στα επόμενα 24ωρα. Πολλά σε σχέση με αυτό, θα κριθούν σήμερα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button