FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Άρης: Όταν μιλούν τα λεφτά!(pics)

Το LamiaSports συνεχίζει τα pre game αφιερώματα για τον μεγάλο αγώνα της πρεμιέρας της SuperLeague ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Άρη.

Αυτή την φορά θα δούμε την αναμέτρηση των δύο ομάδων, όχι όμως ποδοσφαιρικά αλλά χρηματικά. Θα μιλήσουν δηλαδή τα μπάτζετ των ομάδων καθώς και οι αξίες των ποδοσφαιριστών των δύο συλλόγων.

Εννοείται και το ξεκαθαρίζουμε πως δεν υπάρχει σύγκριση απλά λόγω του αγώνα θα βάλουμε κάτω τα μπάτζετ για να δούμε το τι και το πως… Σε όλο αυτό θα μας βοηθήσει το γνωστό παγκοσμίως «transfermarkt».

Και θα ξεκινήσουμε για λόγους ευγένειας με τον φιλοξενούμενο Άρη:

Όπως βλέπετε ο Άρης φέτος κοστίζει συνολικά 11,05 εκατ. ευρώ. Η μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης κόστισε κάτι παραπάνω από 300χιλ ευρώ.

Τώρα, όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, όπως θα δείτε και πιο κάτω ο ακριβότερος αυτή την στιγμή είναι ο δανεικός από την Λας Πάλμας, Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός στοιχίζει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ ενώ τον ακολουθεί ο Μπρούνο Γκάμα με 800χιλ ευρώ και ο Νικολάς Ντιγκινί επίσης με το ίδιο ποσό.

Και περνάμε και στον βασιλιά της Στερεάς Ελλάδος, τον ΠΑΣ Λαμία:

Ο ΠΑΣ Λαμία της δεύτερης χρονιάς στη SuperLeague έχει καταφέρει να κοστίζει συνολικά 7.08 εκατ. ευρώ.

Το ποσό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα για πολλούς αλλά για επαρχιακή ομάδα η οποία είναι μόλις η δεύτερη χρονιάς της στην μεγάλη κατηγορία λέει πολλά.

Βέβαια, δεν υπάρχει ποσό για να δούμε ως μεγαλύτερη μεταγραφή, μιας και όλες οι μεταγραφές του ΠΑΣ έγιναν με ελεύθερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως μπορεί να κοστίζουν οι μισθοί τους.

Τώρα, όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές, αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο Φακούντο Μπερτόλιο κοστίζει 900χιλ ευρώ, ενώ τον ακολουθεί ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος με 500χιλ ευρώ και ο Ντένις Επστάιν, ο Μπόγιαν Σαράνοβ, ο Ελίνι Δημούτσος, ο Ντάνιελ Αντέτζο και ο Μάρκ Ασίγκμπα ακολουθούν με 400χιλ ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button