Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύο επιθετικούς «ονόματα» εξετάζει ο Παναθηναϊκός!

Την περίπτωση του υψηλόσωμου στράικερ της Οσμανλίσπορ, Σεΐχ Ντιαμπατέ φέρεται να εξετάζει ο Νίκος Νταμπίζας για την επίθεση του Παναθηναϊκού, ενώ έχει προταθεί και ο επίσης Αφρικανός, Λασινά Τραορέ.

Ακόμη δύο ονόματα στο προσκήνιο για τη γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού. Τη στιγμή που η υπόθεση του επιθετικού έχει μπει στην τελική ευθεία και μέσα στα προσεχή 24ωρα πρόκειται να έχει κλείσει, ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται να έχει στα υπόψιν του -μεταξύ άλλων- την περίπτωση του 30χρονου Σεΐχ Ντιαμπατέ σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Ο γεννημένος στο Μάλι επιθετικός, ύψους 1,94 μ. ανήκει στην Οσμανσλίσπορ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο δεν υπολογίζεται κι ενδέχεται να αποχωρήσει. Ο Ντιαμπατέ είναι συμπαίκτης με τον Κουλιμπαλί στην εθνική του ομάδα, ενώ τις τελευταίες μέρες έχει συνδεθεί με τις Μπολόνια, Τζένοα, αλλά και με γαλλικές ομάδες. Τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Μπενεβέντο και μέτρησε 8 γκολ σε 11 συμμετοχές στη Serie A.

Παράλληλα στον Νταμπίζα έχει προταθεί ο 28χρονος Λασινά Τραορέ. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού με ύψος 2,03 μ.(!), αγωνίζεται στη Μονακό, ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του ως τον Ιούνιο του 2019, για τυπικούς ωστόσο λόγους ώστε να μη χαθεί ως ελεύθερος. Πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Αμιάν και μέτρησε 18 συμμετοχές (8 βασικός) στη Ligue 1 χωρίς να σκοράρει (3 ασίστ).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button