Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Άδειασε» τον Οζίλ ο Γιόακιμ Λεβ

Ο Γιόακιμ Λεβ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για την αποχώρηση του Μεσούτ Οζίλ από την εθνική ομάδα της Γερμανίας χαρακτηρίζοντας υπερβολικές τις τοποθετήσεις του για ρατσιστικές συμπεριφορές.

Ο μέσος της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, έκανε γνωστή, πριν από μερικές εβδομάδες, την πρόθεσή του να μην φορέσει ξανά στο μέλλον τη φανέλα της «νάσιοναλμανσαφτ» μετά (και) τον σάλο που δημιουργήθηκε και τις επικρίσεις που υπήρξαν για τη συνάντησή του, τον περασμένο Μάιο, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, πάντως, τόνισε ότι ο ίδιος δεν μίλησε με τον Οζίλ σχετικά με αυτή την απόφαση, ενώ δήλωσε ότι οι αναφορές σε ρατσιστικές συμπεριφορές ήταν υπερβολικές.

«Έμαθα για την αποχώρηση του Οζίλ από τον μάνατζέρ του. Ο ίδιος ο παίκτης δεν με κάλεσε για να μου μιλήσει. Εγώ ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά δεν κατάφερα να τον βρω.

Ξέρω ότι και άλλοι παίκτες προσπάθησαν να του μιλήσουν και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο Μεσούτ επέλεξε έναν άλλο δρόμο. Νομίζω ότι υπερέβαλε στις αναφορές του στον ρατσισμό. Δεν υπήρξε το παραμικρό κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς στην ομάδα μας» ανέφερε σχετικά ο Λεβ.

Σημειώνεται, πάντως, ότι οι αναφορές του ποδοσφαιριστή είχαν να κάνουν με μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γερμανίας και όχι με τον προπονητή ή τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button