FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Ευαγγέλου!(pics)

Ο ΠΑΣ Λαμία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκτός από τον Τάσο Καραμάνο θέλει και τον Στέφανο Ευαγγέλου από τον Ολυμπιακό και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον νεαρό σέντερ μπακ.

Με χαρά λοιπόν είδαν οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η ομάδα εκτός από τον Τάσο Καραμάνο ενδιαφέρεται και για τον Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος φέτος έφυγε από την ομάδα του Παναθηναϊκού και μετακόμισε στον Ολυμπιακό.

Το LamiaSports όπως κάνει σε κάθε μεταγραφικό στόχο της Λαμίας, θα σας αναλύσει όσο καλύτερα γίνεται την ποδοσφαιρική ζωή του Ευαγγέλου.

Στέφανος Ευαγγέλου:

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου έχει γεννηθεί στις 12 Μαΐου του 1998, έχει ύχος 1,85 και η πόλη της γέννησής του είναι η Αθήνα.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και την ομάδα Κ20 του συλλόγου. Όμως, δεν κατάφερε ποτέ να πάρει προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

Τον Ιούλιο του 2015 ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Ευαγγέλου, δίνοντας 50χιλ € στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και ο νεαρός αμυντικός φόρεσε τα «πράσινα».

Με τον Παναθηναϊκό έκανε και τις πρώτες του εμφανίσεις και στην SuperLeague, καθώς έπαιξε σε 15 ματς με το «τριφύλλι», βάζοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Φέτος το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση στην ομάδα των «πρασίνων» και την μη ανανέωση του συμβολαίου του Ευαγγέλου και έκανε δικό του τον νεαρό διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Βέβαια, με τόσους πολλούς και καλούς ποδοφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας του λιμανιού δεν του επιτρέπουν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και για αυτό δίνεται δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Να σημειώσουμε πως ο 20χρονος στόπερ είναι διεθνής με τις όλες τις μικρές Εθνικές της Ελλάδας, έχοντας:

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Ευαγγέλου:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button