Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Κρεμά τα παπούτσια του» ο Ντέμπσεϊ

Την αποχώρηση του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής των ΗΠΑ, Κλιντ Ντέμπσεϊ, από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε σήμερα (29/08) ο σύλλογός του, Σιάτλ Σάουντερς.

O 35χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στην 15χρονη καριέρα του, εκ της οποίας 7 έτη «ξόδεψε» στην Premier League με τις Φούλαμ και Τότεναμ. «Μετά από πολλή σκέψη, η οικογένειά μου κι εγώ αποφασίσαμε ότι είναι η σωστή χρονική περίοδος για μένα προκειμένου να αποσυρθώ από το άθλημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ντέμπσεϊ και συνεχίζει:

«Θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητές και το υπόλοιπο τιμ με τους οποίους συνεργάστηκα στη διάρκεια της καριέρας μου. Το όνειρό μου από μικρό παιδί ήταν να παίξω επαγγελματικά και είμαι ευγνώμων που τα κατάφερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που με υποστήριξαν στην καριέρα μου με τις ομάδες New England Revolution, Φούλαμ, Τότεναμ, Σιάτλ Σάουντερς και την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Πάντα με κάνατε να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.»

Με τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική, Λάντον Ντόνοβαν, είναι οι αρχισκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των ΗΠΑ με 57 γκολ σε 141 συμμετοχές. Ο Ντέμπσεϊ σκόραρε σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα και ήταν αρχηγός της αμερικανικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, η οποία έφτασε μέχρι την φάση των «16».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button