Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεταγραφική «βόμβα» για το γυναικείο τμήμα του Άρη στο ποδόσφαιρο!

Την αρχηγό και μία από τις καλύτερες αθλήτριες του ΠΑΟΚ έκανε δικιά του Άρη, με την Jelena Dimitrijevic να φορά από φέτος τα «κίτρινα».

Μία από τις καλύτερες αθλήτριες του ΠΑΟΚ, αλλά μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα απέκτησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Άρη, με την Jelena Dimitrijevic, να ντύνεται από φέτος στα «κίτρινα» και να αφήνει πίσω του τον «δικέφαλο».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

H Jelena Dimitrijevic στον ΑΡΗ!

Ο ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εντυπωσιακή Jelena Dimitrijevic!

Η αθλήτρια είναι γεννηθείσα στις 26/8/1986 στην Σερβία και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Πρόκειται για μια εκ των σπουδαιότερων μεταγραφών στην ιστορία του συλλόγου μας, αλλά και ευρύτερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η Jelenα είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η Jelena έχει δεκάδες επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο!

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 11 ετών στην Nis Masinac Σερβίας, όπου στην συνέχεια αγωνίστηκε από μικρή ηλικία στην γυναικεία ομάδα και κατέκτησε 5 πρωταθλήματα Σερβίας.

Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, όπου και αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο.Κ. κατακτώντας 10 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδας.

Εκτός από τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα η Jelena όλα αυτά τα χρόνια πέτυχε πολλά και όμορφα γκολ, δημιουργώντας και πολλά άλλα γκολ για τις συμπαίκτριες της. Με αποτέλεσμα να είναι η κορυφαία μεσοεπιθετικός του πρωταθλήματος της Σερβίας και της Ελλάδας και όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε σε αγώνες του Champions League!!!

Πέρσι ήταν 6η σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ!

Τέλος, έχει συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες των υποδομών των Εθνικών ομάδων της Σερβίας και στην Εθνική γυναικών Σερβίας έχει 25 συμμετοχές και 4 γκολ!

Καλή επιτυχία στον ΑΡΗ Jelena!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button