ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αγχώθηκε… αλλά προκρίθηκε! / Θετικό ντεμπούτο για Μπιανκόνι!

Για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ τον ΑΟ Τρικάλων...

Για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ τον ΑΟ Τρικάλων, έχοντας το 0-1 του πρώτου αγώνα με το γκολ του Λάζαρ Ρόμανιτς.

Έπαιξε για ένα εικοσάλεπτο και πήρε τελικά αυτό που ήθελε…

Στην ισοπαλία με 1-1 σκορ έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία με τον ΑΟ Τρικάλων, στον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Θετικό ντεμπούτο για τον Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε και εύστοχα για το 1-0… Ο Πέλκας για τα Τρίκαλα έκανε το 1-1.

Το ματς:

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία, με τον Μπιανκόνι να χάνει την πρώτη τελική του αγώνα. Ο Βραζιλιάνς φορ, πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Οικονομόπουλος έπεσε και με προβολή έδιωξε την μπάλα.

Ο Μπιανκόνι και πάλι ήταν πρωταγωνιστής στην επόμενη φάση! Στο 3΄ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Βραζιλιάνος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ζαρόπουλος έδιωξε σωτήρια τη μπάλα, κρατώντας το 0-0.

Το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Λαμία, έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, χάνοντας δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να πετύχει το πρώτο του γκολ!

Στο 10΄ ο πρωταγωνιστής της Λαμίας Μπιανκόνι, κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να το εκτελέσει κιόλας και από τα 11 βήματα δεν αστόχησε και έκανε το 1-0!

Εκπληκτική πρώτη εμφάνιση για τον Βραζιλιάνο άσσο ο οποίος έδειξε από την πρώτη στιγμή, πως μπορεί να βοηθήσει τη Λαμία!

Πολύ καλή εικόνα στα πρώτα είκοσι λεπτά από τη Λαμία, η οποία είχε κατά κύριο λόγο βασικούς στην αρχική της ενδεκάδα, έχοντας ως στόχο να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς, να πάρει την πρόκριση και έπειτα να κάνει διαχείριση, καθώς έρχεται αγώνας με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα SuperLeague 1.

Δυστυχώς, μπορεί η εικόνα της ομάδας να ήταν εξαιρετική, παρόλο αυτά οι ατυχίες δεν έλειψαν καθώς στο 23΄ο Μπάχανακ, αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και τη θέση του πήρε ο Βασιλόγιαννης.

Πρώτο σουτ του αγώνα για τα Τρίκαλα, στο 24΄όταν ο Ριζογιάννης εκμετελλατεύτηκε τον χώρο που του άφησαν οι παίκτες της Λαμίας, δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση αλλά ο Κάχριμαν ήταν εκεί για να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 28΄ο Ασίγκμπα πήρε τη μπάλα, προχώρησε έκανε το σουτ αλλά ο Ζαρόπουλος δεν είχε πρόβλημα στο μπλοκάρει…

Στην δεύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι ο ΑΟΤ κατάφερε να σκοράρει! Ο Δημούτσος στο 32΄έκανε λάθος πάσα, ο Πέλκας έγινε κάτοχος της μπάλας, προχώρησε, σούταρε και αφού το σουτ του κόντραρε στο πόδι του Βύντρα κατάληξε στα δίχτυα του του Κάχριμαν, για το 1-1.

Δυστυχώς από το γκολ της ισοφάρισης και έπειτα, η εικόνα των γηπεδούχων ήταν πραγματικά τραγική, με πολλά λάθη, λάθος μεταβιβάσεις και ασυννενοησία.

Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου 45λεπτου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να πιέζει από την αρχή για να πετύχει το γκολ που θα του δώσει και πάλι το προβάδισμα.

Τεράστια ευκαιρια στο 53΄με τον Σάλιακα να εκτελεί ένα φάουλ από τα αριστερά, απευθείας, ο Ζαρόπουλος έδιωξε με υπερένταση τη μπάλα. Ο Τζανετόπουλος που είχε προωθηθεί πήγε να πάρει το ριμπάουντ αλλά δεν βρήκε τη μπάλα.

Μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, με τον Ρόμανιτς να κάνει την προσωπική ενέργεια να δίνει τη μπάλα στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος σούταρε αλλά ο Ζαρόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε και έσωσε την ομάδα του.

Στο 66΄διπλή τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ο Βασιλόγιαννης σέντραρε, η μπάλα έφτασε στον Ρόμανιτς, ο Ζαρόπουλος έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο Δημούτσος από θέση βολής σούταρε αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των Τρικάλων του είπε «όχι».

Αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν τελικές ευκαιρίες!

Στο 82΄ο Ριζογιάννης και πάλι προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η Λαμία τρία λεπτά μετά, απάντησε στις ευκαιριες με τον Σάλιακα να σεντράρει από τα δεξιά, ο Μπιανκόνι πήρε την κεφαλά με τον Ριζογιάννη να σώζει την ομάδα του, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Σουτ του Ντόση στο 86΄ ο Κάρχιμαν μπλόκαρε εύκολα!

Στο 88΄ο Μπιανκόνι φεύγει στην αντεπίθεση, μόνος του απέναντι στον Ζαρόπουλο, ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε αλλά ο Οικονομόπουλος έδιωξε τη μπάλα μέσα από το τέρμα της ομάδας του, αλλά ο διαιτητής δεν κατοχύρωσε το γκολ!

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με τη Λαμία να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπάχανακ, Σκόνδρας, Δημούτσος, Ταϊρόν, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπιανκόνι

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Μπουλούλης, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρος, Βασιλόγιαννης, Σασί, Καραμάνος

ΑΟ Τρικάλων (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ντόσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Ελευθεριάδης, Γρηγορόπουλος, Πέπκας, Τσίπρας, Σταμάτης

Αναπληρωματικοί: Γιακουμής, Djaloshi, Λώττας, Βέρτζος, Νιάρος, Τεγούσης, Ποζατζίδης

Διαβάστε επίσης

Back to top button