Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άλισον: Λίβερπουλ όπως Βραζιλία

Με δηλώσεις του στο ESPN, ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ είπε πως βρίσκει κοινά χαρακτηριστικά στους «κόκκινους» και την εθνική Βραζιλίας.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας για χάρη του οποίου η Λίβερπουλ πλήρωσε 75 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από την Ρόμα, Άλισον Μπέκερ, δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, έχοντας μάλιστα καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν.  Αυτό, άλλωστε, παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο ESPN:

«Έχω ταιριάξει τέλεια με την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της. Η Λίβερπουλ θέλει τον τερματοφύλακά της να συμμετέχει στο επιθετικό της παιχνίδι και στην δημιουργία παιχνιδιού από την άμυνα. Μου δίνει αυτοπεποίθηση να παίζω με τη μπάλα στα πόδια μου και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά. Έχουμε κοινά χαρακτηριστικά με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Και στη Ρώμη βοηθούσα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά το στυλ παιχνιδιού ήταν λίγο διαφορετικό από αυτό της Λίβερπουλ».

Σχετικά με μια συνομιλία που είχε με τον Κλοπ η οποία τον έπεισε να έρθει στο Άνφιλντ, είπε: «Ο Κλοπ είναι ένας άνθρωπος που δίνει το 100% σε ότι κάνει. Η συνομιλία που είχα μαζί του ήταν ένα από τα πράγματα που έκαναν ακόμα πιο ήρεμο. Μου έδειξε πως ενδιαφέρεται προσωπικά για μένα. Ήταν μια μεγάλη συζήτηση και παρά τα κακά αγγλικά μου καταλάβαμε ο ένας τον άλλον.  Μου εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει, πώς θα ενταχθώ στην ομάδα και πως θα βελτιωθώ ατομικά εδώ. Μου μίλησε επίσης για το πρότζεκτ της ομάδας, ένα πρότζεκτ που εμπεριέχει ψυχολογία νικητή. Τώρα που είμαι στην μέσα στην ομάδα καταλαβαίνω πως όλα όσα μου έλεγε είναι αλήθεια. Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος που σου φέρεται σαν οικογένεια. Ακόμα και οι φίλαθλοι. Είναι πολύ “ζεστοί”, είναι γνωστό αυτό σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button