Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μέσα ο Σο, έξω ο Γιανγκ

Ο Λουκ Σο κλήθηκε εκ νέου στην εθνική Αγγλίας για τις προσεχείς αναμετρήσεις με Ισπανία (8/9 στο Γουέμπλεϊ) και Ελβετία (11/9 στο Λέστερ), την ώρα που ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άσλεϊ Γιάνγκ, έμεινε εκτός των επιλογών του προπονητή των «τριών λιονταριών», Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.

Ο Σο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην εθνική Αγγλίας τον Μάρτιο του 2017, όταν πέρασε ως αλλαγή στο β΄ μέρος σε φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία. Ο 23χρονος έπαιξε στα πρώτα τρία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ στην Premier League και σημείωσε το πρώτο γκολ του για τους «κόκκινους διαβόλους» στη νίκη 2-1 της πρεμιέρας με τη Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ». Από την πλευρά του, ο Γιάνγκ βοήθησε τα «τρία λιοντάρια» να φτάσουν στους ημιτελικούς του φετινού Μουντιάλ, καθώς έπαιξε σε πέντε παιχνίδια της εθνικής.

Στο μεταξύ, ο αμυντικός της Μπέρνλι, Τζέιμς Ταρκόφσκι, κλήθηκε εκ νέου στην εθνική Αγγλίας μαζί με τους Τζο Γκόμεζ και Άνταμ Λαλάνα της Λίβερπουλ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο τερματοφύλακας της Σαουθάμπτον, Άλεξ ΜακΚάρθι, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στην εθνική, μαζί με τον Τζακ Μπάτλαντ της Στόουκ και τον Τζόρνταν Πίκφορντ της Έβερτον, καθώς ο Νικ Πόουπ της Μπέρνλι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαουθγκέιτ έκανε πέντε αλλαγές σε σχέση με την αποστολή της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ, με αυτούς που απουσιάζουν να είναι οι Άσλεϊ Γιάνγκ, Φιλ Τζόουνς, Γκάρι Κέιχιλ, Τζέιμι Βάρντι και Νικ Πόουπ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button