FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θετικό αποτέλεσμα… και μία νέα αρχή για τη Λαμία!(match day)

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει ο ΠΑΣ Λαμία, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας με σκορ 0-3 από τον Άρη, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Και θα κοιτάξει να το κάνει από το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ στις 19:15 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μπορεί να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, αυτό του Φακούντο Μπερτόλιο, όμως άπαντες μέσα στην ομάδα είναι έτοιμη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αποστολή

Ο έμπειρος τεχνικός είδε και τον Αμπντούλ Οσμάν να συμμετέχει κανονικά στην τελευταία προπόνηση και τον πήρε μαζί του στην αποστολή, από την οποία εκτός έμειαν για ακόμη μία φορά ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο Εβγκέν Μπούτνικ, ο Βασίλης Κωστίκας,ο Γιώργος Λαμπρόπουλος και ο Παναγιώτης Κάτσικας. Εκτός επίσης είναι ο τραυματίας Μπερτόλιο και ο ανέτοιμος Βασίλης Πλιάτσικας.

Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία είναι η εξής:

Adejo, Andronic, Asigba, Barrales, Blazic, Epstein, Osman, Saranov, Scarduelli, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Καρυπίδης, Μελίσσας, Μπουλούλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος.

Οι βασικοί έντεκα:

Στις τελευταίες προπονήσεις ο Τεννές έκανε αρκετές δοκιμές, κυρίως στο σχήμα της ομάδας (όπως πρώτο το LamiaSports σας ενημέρωσε) αλλάζοντας το 3-4-3 σε 4-3-2-1 απλά όμως για μία δοκιμή.

Στο σημερινό παιχνίδι λογικά θα δούμε και πάλι το 3-4-3 της πρεμιέρας έχονας τους Μελίσσα στο τέρμα, Αντέτζο, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα στην άμυνα. Δεξιός μπακ-χαφ ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερός ο Βάντερσον και πιο μπροστά τους ο Δημούτσος με τον Μπλάζιτς.

Στην τριάδα της επίθεσης θα βρίσκονται κατα πάσα πιθανότητα ο Επστάιν και ο αντικαταστάτης του Μπερτόλιο θα είναι ο Καραγκούνης. Μοναδικός προωθημένος ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο αντίπαλος

Από την άλλη τώρα σοβαρότερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης και ο Παναθηναϊκός, μιας και δεν θα έχει στη διάθεσή του σήμερα δύο από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας του, τον Οικονόμου και τον Δώνη.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν θα δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη κανονικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Η αποστολή

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που είναι οι: Κότσαρης, Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Σέχου, Καμπετσής.

Μία πιθανή ενδεκάδα θέλει τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης στην τριάδα της άμυνας. Ως ακραίοι θα παίξουν οι Ινσούα αριστερά και Κουλιμπαλί δεξιά. Στο κέντρο σίγουρα θα είναι ο Κουρμπέλης ενώ τη θέση του Δώνη αναμένεται να πάρει ο Στάικος. Στην τριάδα της επίθεσης Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ ενώ πολύ πιθανόν να δούμε τον Βέργο να παίρνει θέση βασικού στο παιχνίδι αυτό.

Που θα δείτε το παιχνίδι

Για όσους δεν θα έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα ή δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την τηλεόραση, το LamiaSports θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα μέσα από την live πλατφόρμα του σάιτ η οποία θα ξεκινήσει στις 18:45.

Το pre game έχει αρχίσει ήδη και βρίσκεται μόνο εδώ στο LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button