Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τον αντι-Γιορίς ο Ντεσάμπ

Ο Μπέντζαμιν Λεκόμ της Μονπελιέ θα είναι ο τερματοφύλακας που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ούγκο Γιορίς στην αποστολή της Γαλλίας για τα παιχνίδια της με Γερμανία και Ολλανδία.

Δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στον Σεπτέμβρη με αντιπάλους τις Γερμανία (στο Μόναχο) και Ολλανδία (στο «Σταντ Ντε Φρανς») χωρίς τον αρχηγό και βασικό της τερματοφύλακα, Ούγκο Γιορίς ο οποίος υποφέρει από ένα μυϊκό τραυματισμό στον μηρό του θα κληθεί να δώσει η εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Αντικαταστάτης του, όπως ανακοινώθηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, θα είναι ο 27χρονος γκολκίπερ της Μονπελιέ, Μπεντζαμίν Λεκόμ, ο οποίος σε περίπτωση που αγωνιστεί θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική Ανδρών της χώρας του.

Ο Λεκόμ έχει αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του σε Λοριάν (2010-2013, 2014-2017), Ντιζόν (2013-2014 δανεικός) και Μονπελιέ (από το 2017), μετρώντας 161 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της χώρας του ενώ έχει καταγράψει και 6 συμμετοχές με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο Στιβ Μανταντά, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας, βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Ντεσάμπ, με τον Αλφόνς Αρεολά της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι ο επικρατέστερος για να υπερασπιστεί τα καρέ των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button