Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ντουβάν Σαπάτα αντί Ομπαμεγιάνγκ στην Ντόρτμουντ

Στην αγορά της Serie A έχει στρέψει – μεταξύ άλλων – την προσοχή της η διοίκηση της Ντόρτμουντ στην προσπάθειά της να καλύψει το κενό του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Στην αγορά της Serie A έχει στρέψει – μεταξύ άλλων – την προσοχή της η διοίκηση της Ντόρτμουντ στην προσπάθειά της να καλύψει το κενό του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αν ο τελευταίος πάει τελικά στην Αρσεναλ, αφού εξετάζει την περίπτωση του Ντουβάν Σαπάτα.
Ο επιθετικός από την Γκαμπόν έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πειθαρχικούς λόγους και φαίνεται ότι οδεύει προς τους Λονδρέζους, αφού η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου συναινεί πλέον στην παραχώρησή του.
Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι έχουν γίνει κινήσεις προς αρκετούς επιθετικούς ανά την Ευρώπη και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται ποδοσφαιριστές ομάδων της Serie A.
Αν τελικά ο Ομπαμεγιάνγκ αποχωρήσει, τότε ο επιθετικός της Σαμπντόρια Ντουβάν Σαπάτα είναι ένας από τους επικρατέστερους υποψηφίους και μάλιστα οι αρχικές συζητήσεις έχουν ήδη γίνει από μεσάζοντες.
Ο Κολομβιανός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ και το 2013 και από τότε μέχρι τώρα έπαιξε σε Νάπολι και Ουντινέζε, πριν μετακινηθεί στη Σαμπντόρια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button