ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έφυγε… για να επιστρέψει η οικογένεια Μαρτίνεθ! (pic)

Για την Ισπανία ταξίδεψε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών του με τον ΠΑΣ Λαμία, ο Άνχελ Μαρτίνεθ.

Για την Ισπανία ταξίδεψε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών του με τον ΠΑΣ Λαμία, ο Άνχελ Μαρτίνεθ.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Λαμία ολοκληρώθηκαν με το διπλό στη Ριζούπολη επί του Απόλλων Σμύρνης και πλέον όλοι στην ομάδα βρίσκονται σε κατάσταση διακοπών.

Ένας εξ αυτών είναι ο Άνχελ Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός, ταξίδεψε για τη χώρα του την Ισπανία με σκοπό να ξεκουραστεί και να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του.

Έφυγε… για να επιστρέψει όμως ο έμπειρος αμυντικός της Λαμίας, ο οποίος ήρθε το Γενάρη στην ομάδα, έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς και πραγματικά άφησε τους πάντες ικανοποιημένους. Για τον λόγο αυτό, αναμένεται να ανακοιθωθεί και σύντομα η παραμονή του Ισπανού στην ομάδα. Έχει γίνει γνωστό, πως υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του που προέβλεπαι την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ… όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το συγκεκριμένο θέμα.

Το ευχάριστα για τη Λαμία και για τον κόσμο της, είναι πως η οικογένεια Μαρτίνεθ αποχαιρέτησε την πόλη… αλλά όχι για πολύ. Η γυναίκα του Μαρτίνεθ μάλιστα, ανέβασε μία ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου τόνισε πως «θα τα πούμε σύντομα ξανά».

Δείτε την ιστορία:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button