Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με την ομάδα Futsal η Δανία στο Nations League

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα σε Ομοσπονδία και διεθνείς.

Δημοσίευμα της δανέζικης εφημερίδας BT αναφέρει πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας ετοιμάζεται να κατεβάσει την ομάδα Futsal για το φιλικό με Σλοβακία (5/9) και για το ματς με την Ουαλία για το Nations League (9/9), μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος της διαμάχης αφορά τα διαφημιστικά συμβόλαια, καθώς οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν ατομικά συμβόλαια με εταιρείες, οι οποίες είναι ανταγωνίστριες με τις εταιρείες που έχουν συνάψει συμφωνίες με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι δυο πλευρές διαπραγματεύτηκαν για τα χρήματα που θα πάρουν οι παίκτες, αλλά οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Μάλιστα, στον πάγκο της Εθνικής Δανίας, για τα δύο προσεχή παιχνίδια, δεν θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγκε Χαρέιντε, ούτε ο βοηθός του, Γιαν Νταλ Τόμασον, καθώς η Ομοσπονδία κρίνει πως δεν είναι σωστό από τη στιγμή που στην αποστολή θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν επιλεχθεί από τον προπονητή.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως στην αποστολή δεν θα βρίσκονται οι διεθνείς που οδήγησαν την ομάδα στους “16” του Μουντιάλ, ενώ απόντες θα είναι και οι διεθνείς που παίζουν στη Premier League, όπως Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Έρικσεν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button