Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο ΟΦΗ δίνει εώς 300 χιλ. ευρώ για το συμβόλαιο του Λουίς Φελίπε»

Με την περίπτωση του Λουίς Φελίπε και το μέλλον του στον ΟΦΗ ασχολούνται τα πορτογαλικά μέσα αναφέροντας πως οι Κρητικοί θα εξαντλήσουν όλες τι πιθανότητες για παραμονή του Βραζιλιάνου. #slgr #oficretefc #PhellypeLuiz #Sporting #slgrinterwetten

Με την περίπτωση του Λουίς Φελίπε και το μέλλον του στον ΟΦΗ ασχολούνται τα πορτογαλικά μέσα αναφέροντας πως οι Κρητικοί θα εξαντλήσουν όλες τι πιθανότητες για παραμονή του Βραζιλιάνου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη στον ΟΦΗ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν σε πρώτο πλάνο την παραμονή του Λουίς Φελίπε στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Record υπήρξε κρούση απ’ την κρητική ομάδα για ανανέωση του δανεισμού του Βραζιλιάνου επιθετικού ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως είναι διατεθειμένοι να καλύψουν μέχρι και 300.000 ευρώ από το συμβόλαιο που έχει ο 29χρονος φορ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και να τον αποκτήσουν εκ νέου ως δανεικό.

«Ο ΟΦΗ σκοπεύει να καλύψει τα 2/3 του συμβολαίου του Λουίζ Φελίπε και είναι διατεθειμένος να πληρώσει για την επόμενη σεζόν 200 με 300.000 ευρώ καθαρά», αναφέρει το ρεπορτάζ και καταλήγει πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Άρης «γλυκοιτάζουν» την περίπτωση του Φελίπε που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τους «ομιλήτες» και έχει σημειώσει οκτώ γκολ σε 13 συμμετοχές.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button