Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γκολ και θέαμα από την παρέα του Αλεξίου!(vid)

Ο Αστέρας Ιτέας πήρε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League 2, έχοντας και πάλι ως μεγάλο πρωταγωνιστή του τον Χρήστο Αλεξίου.

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League 2, ο Αστέρας Ιτέας πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 σκορ επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαμιώτη σέντερ φορ, Χρήστο Αλεξίου.

Ο Αλεξίου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 19΄της αναμέτρησης όταν ο Κακκάβας με σέντρα «ραμπόνα» βγαλμένη από παιχνίδι της Βραζιλίας, βρήκε τον υψυλόσωμο επιθετικό ο οποίος με «καρφωτή» κεφαλιά έκανε το 1-0.

Έτσι, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε τα δέκα γκολ στην κατηγορία συνεχίζοντας από πέρυσι την «ξέφρενη» πορεία του…

Μεγάλη ευκαιρεία να κλειδώσει τον αγώνα εχασε ο Κακκάβας απο τα 11 βηματα όταν το πέναλτι που εκτέλεσε (το κέρδισε ο Σεΐτι) αποκρούσθηκε απο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 69′ ομως ο Κακκάβας «πήρε το αίμα του πίσω» αφού υστερα απο υπεροχη ενεργεια και ασίστ του Γεωργουσόπουλου , με δυνατο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Μεγαλη διπλή χαμενη ευκαιρεία λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Πρέντι αρχικά και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα απο πλάγια θεση σημαδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην συνεχεια της φάσης ο Γκούρα πλάσαρε απο κοντά,αλλα πάνω στην γραμμή εδιωξε ο ανυντικός.

Το τελικό 3-0 εγραψε ο Γεωργουσόπουλος στο 87′ που υστερα απο προσωπική ενεργεια,μπηκε στην περιοχή και πλασαρε υποδειγματικά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button