Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αθωώθηκε η Ίντερ για την υπόθεση Μόντριτς

Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης ήρθαν σε ρήξη για χάρη του Λούκα Μόντριτς, με τους «Νεραντζούρι» ωστόσο να απαλλάσσονται των κατηγοριών από την ΦΙΦΑ.

Τυπικό τέλος στο τρίπτυχο Ρεάλ Μαδρίτης – Λούκα Μόντριτς – Ίντερ! Ο ιταλικός σύλλογος είχε κατηγορηθεί τον περασμένο μήνα από τους Μαδριλένους για παράνομη προσέλκυση στον Λούκα Μόντριτς, την ώρα που ο Κροάτης μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η «Βασίλισσα» όντας έντονα ενοχλημένη με την υπόθεση αρπαγής των δικαιωμάτων του παίκτη της, κατέφυγε στην ΦΙΦΑ καταγγέλλοντας τους «Νεραντζούρι», με τους Ιταλούς εν τέλει να γλιτώνουν από το αρμόδιο όργανο την όποια τιμωρία και να βάζουν στο… ντουλάπι μια και καλή την περίπτωση του έμπειρου μέσου.

Ο Μόντριτς όλο το καλοκαίρι απασχόλησε έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ των Μιλανέζων, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να μην αρνείται σε δηλώσεις του το ενδιαφέρον του συλλόγου στο πρόσωπό του κάνοντας τους Ιταλούς δημοσιογράφους να στέλνουν καθημερινά τον παίκτη στο Σαν Σίρο. Παρόλα αυτά, ο Λούκα Μόντριτς παρέμεινε στην Μαδρίτη και υπό τις οδηγίες του Χουλέν Λοπετέγι βάζει πλώρη για νέους τίτλους μένοντας στην ιστορία της Ρεάλ ως ένας από τους πιο επιτυχημένους μέσους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button